Michaela Ochotská

pondělí 10. září 2007

Pojišťovna štěstí 2: Michaela Ochotská


Kdo je Michaela Ochotská, ptají se diváci druhé řady Pojišťovny štěstí, které tato kráska zaujala.

Jednou z nových postav, které se objevily ve 2. řadě Pojišťovny štěstí je i Edina Krásová (Michaela Ochotská). Dcera právníka Filipa Krásy (Jaromír Hanzlík), potomka rodu Krásů, kterému byl navrácen místní zámeček, pořádně zamíchá vztahy mezi všemi hlavními hrdiny.
Její představitelkou je neherečka z Bruntálu, 20 letá studentka Vysoké školy mezinárodních vztahů v Praze, Michaela Ochotská. S obsazením této role měl režisér Jiří Adamec poměrně velké problémy. Podle scénáře měla být Edina dívka půvabná, ale zároveň skoro ještě dítě a k tomu všemu ještě seriózní, dospělý člověk, protože tak na ni pohlíží její okolí.

O tom, že o roli Ediny byl obrovský zájem svědčí nejen konkurs, kterého se zúčastnilo více než 70 studentek konzervatoře a DAMU, ale i to, že bulvární Blesk vyhlásil své vlastní výběrové řízení. Nakonec zvítězila studentka vysoké školy naprosto nehereckého směru. Ta byla Edině nejblíž a ta se také dcerou právníka Krásy nakonec stala.

Michaela ale není showbussinesu tak vzdálená, jak se na první pohled zdá. Vystupovala například v muzikálu Pokrevní bratři, fotila pro Bohemia Model a i v budoucnu by se ráda věnovala herectví.
Foto: Archiv Nova, Bohemia Model
Zdroj: gorilla.cz

Žádné komentáře: