Michaela Ochotská

pátek 14. září 2007

Michaela Ochotská a její míry

I když to tak z některých romantičtějších fotek a záběrů ze seriálu Pojišťovna štěstí nevypadá, fotek možná nevypadá, Michaela Ochotská má krásný nejen úsměv:-) Její míry jsou výška: 170, prsa: 90-pas:59-boky:88, obuv:37, vlasy: blond, oči: modré konfekce: 34. Chybí snad už jen telefonní číslo, váha a velikost lebky a :-)

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

A koho zajímají vaše míry?Je to k životu tak důležité?Přijde mi to spíše návrat k primitivizmu - nakrucování zadku, mléčných žláz, abych byla co nejrychleji oplodněna??Vážně chcete být oplodněna?Nebo je snad jiný důvod vašeho jednání?A co nechat prostor něčemu jinému, hodnotnějšímu..?

Anonymní řekl(a)...

Pro Anonymní
Anonynní piča co je tlusta hnusná a nikdo ji nechce, nadosmrti zustane sama,jedinou šanci ma u slepych,postiženych nebo abnormalně ošklyvých mužu.Ještě ti řeknu že stoho co si napsala je nad světlo jasné že ktvym hnusnym přednostem co jsem vyjmenoval(tlustá, píča atd.)jsi primitivní, jo si primitivní . Nikdo není zvedavy na HNUSNÉ zakomplexované lidi, každy chce krasne inteligentní sexy lidičky, vy hnusaci zustante pekne postrani a a budte radi ze vas trpime .

Anonymní řekl(a)...

A mne to třeba zajímá!Je totiž FAKT KRASNA!Nehledě na její zlatokopeckou povahu..Takže zdravim všechny zamindrákovaný kretény a když se vám nelíbí co sem vubec lezete?!Kritizovat byste měli začít sami u sebe..

Anonymní řekl(a)...

Přesně je to krásná zlatokopka. Mrdat hned a z fleku.

Anonymní řekl(a)...

No tak 170 sice má, ale s botami na 15cm podpatcích. Potkala jsem jí a má kolem 155 cm. Je to i vidět, nevím, jak někdo může napsat, že má 170 cm. To, co o sobě ona uvádí, není pravda.

Anonymní řekl(a)...

Je vidět,že jí moc neznáte!

Anonymní řekl(a)...

ja ji sice nepotkala, ale myslim si, že má spíše něco přes 160 cm víc určitě né...vzdyt ten jeji novy rosol ma dva metry a ten vyskovy rozdil vypada na pul metru aspon:D